Levering

Vi værdsætter dit køb og anstrenger os for at sikre, at alle ordrer afsendes komplette, til tiden og er pakket med omhu og opmærksomhed for detaljer*. Alle priser er inklusiv moms, hvor relevant. Vi accepterer alle større kredit- og betalingskort, inklusive American Express, Visa, Mastercard og Maestro. Paypal er også tilgængelig.

Ved afregning vil vores adresse-indhentningsteknologi automatisk identificere din adresse i Danmark. Begynd blot at skrive og din adresse vil blive vist. Et bredt udvalg af forsendelsesmuligheder vil blive tilbudt, samt en click and collect service (køb online, hent i butik).

Leveringstiden til Danmark er tre hverdage. Fast forsendelsespris på 100kr** for alle ordrer under 500kr***. Gratis levering for ordrer over 500kr.

Gratis levering for ordrer over 500kr til Danmark.

Returnering er mulig i henhold til vores standard vilkår og betingelser.

 

 

 

*For levering af større mængder af store genstande, for eksempel hår eller fibre, kan der blive pålagt et ekstragebyr ved afgivelse af din ordre. Du vil blive kontaktet med en revideret pris i henhold til din placering, og du vil derefter kunne vælge at modtage en refundering eller at fortsætte. Dette påvirker mindre end 1 % af ordrerne.

**Der kan forekomme lette udsving på nogle få cent fra den faste forsendelsespris, pga. udsving i vekselkurs.

***Det angivne portogebyr, er prisen der betales af dig som kunde (afhængig af tilbud med gratis levering). Det aktuelle portogebyr kan være lidt højere eller lavere end den betalte pris. Hvis det er højere, opkræves der ingen yderligere gebyrer fra dig som kunde. Hvis det er lavere, vil der ikke være mulighed for refundering, og restbeløbet vil indgå som en del af emballageomkostningerne.